Test Start 2 Run

Vandaag hebben onze start 2 runners hun test afgelegd. Na 14 weken volharding hebben volgende personen met succes hun test afgelegd:

 

5km

Inge De Neef, Nancy Paredis, Wendy Renneboog, Sarah Van Damme, Evelyn De Meersman, Bart Baten, Inge Van Nuffel, An Vanderpooten, Nathalie Snoeck, Mariken Minjauw, Emely Hiel en Veerle De Rop.

 

10 km

Kato Robberechts, Jitske Robberechts, Marc Handekyn, Ann Van Nieuwenhove, Bart Verhaevert, Hilde Mulleman, Ann Verleye, Wim De Feyter, Nancy Meersman, Joeri Andries, Steven Pauwels, Tom Peeters en  Inge De Clerck.

 

15 km

Caroline Van Eeckhout, Hilde De Bondt, Ilse Sterck, Patricia De Bondt, Eva Jacobs, Lieve Jacobs, Kristien Van Hove, Verhasselt Sarah, Guido Breckx, Saskia Blume, Sven Horicx, Liesbet Meysman, Dany Messa, Danny Merckx, Johan Bicqué, Stefan Huysmans, Gert De Boeck en William Helskens