Test Start 2 Run

Vorige week was ook belangrijk voor onze start 2 runners. Zij dienden hun test af te leggen en volgende mensen hebben dit met succes gedaan.

 

5 km

Wendy Serneels, Stefan Bieseman, Kathleen De Paepe, Karen Van Hoorebeeck, Anja Robberechts, Tanja Van Roy, Ann Vanvooren, Jessic Mergan, Anja Cauwenbergh, Rob Cauwenbergh, Vanderstraeten Piet, Lewis Southward, Bacro Ylissa, Bacro Milan, Bacro Jean-Christophe, Veerle Mergan, Helena De Bondt, Lennert Wysgeer, Flore De Baerdemaeker, Karin Van Der Elst, Thomas Eric, Yana Van Rossem, Judith Vreven, Gino Eliano, Veerle Vermeir, Wout Hofman, Sarah Hofman, An Van Bocxtaele, Lore Hofman

 

10 km

Hilde Mulleman, Xavier Martin, Koen Cleymans, Rudy Meersman, Tom Peeters, Marc Handekyn, Els Van De Velde, Ann Verleye, Inge De Clerck, Kristien de Ridder, Katleen Berghman en Kathleen Van Gucht.

 

Nogmaals een dikke proficiat aan iedereen. Jullie mogen echt heel fier zijn.