Test Start 2 Run

Een heel dikke proficiat aan allen die de afgelopen dagen weer met heel veel succes hun test hebben afgelegd.

Hieronder kan je alle deelnemers vinden die dit voor mekaar hebben gebracht. Maar liefst 46 sportievelingen behaalden een diploma.

Even melden dat de trainingen hiermee niet stoppen hoor. We blijven gewoon doorlopen op maandag en woensdag tot de volgende Start 2 Run, die zo goed als zeker op 4 maart 2019 zal starten. Dit zullen, zoals nu al het geval was, verschillende gevarieerde trainingen zijn (duurlopen, intervallen, enz.)

 

5km

Stefan Bieseman, Marijke Van Geet, Rita Maetens, Lindsy Prins, Ciara Seghers, Katleen Scheers, Hilde Vanderstappen, Emely Hiel, Wendy Beerens, Kevin Van Daele, Geert Van Daele, Silke Uyttersprot, Els Ceuppens, Nore Cleymans, Martine Maerten, Hilda Sanders, Karin Roelands, Flor Van Geet, Dorien Uyttersprot, Jurgen Callaert, Leonie Depreaetere, Tinneke Everaert, Heidi De Bolle

 

10km

Hilde Mulleman, Karen Van Hoorebeeck, Lobke Deprins, Sofie Buyle, Marc Handekyn, Koen Cleymans, Rudy Meersman, Kistof De Saeger, Tamara Verhasselt, Sarah Verhasselt, Elke Peeters, Klaartje Buyens, Kathy Van Den Broeck, Els Van Gestel, Joeri Andries, Tom Peeters, Vanessa De Neve, Bart Verhaevert (trainer)

 

30km

Caroline Van Eeckhout, Rebecca De Neef, William Helskens, Kris Goossens, Danny Merckx (trainer)

 

Je moet het maar doen. RESPECT.