Belgisch kampioenschap te Moeskroen

Bieseman Stien mocht bij de kadetten dames op de 800m met een tijd van 2’23”77 meedoen aan het Belgisch kampioenschap in het verre Moeskroen. De laatste tijd sukkelde zij een beetje aan de knie en ondanks het wat mindere trainen wou zij deze eer niet aan zich laten voorbijgaan.

 

Zij liep een verdienstelijke wedstrijd en eindigde in een tijd van 2’32”09. Een beetje ontgoocheld maar toch een doel  om volgend jaar opnieuw naar  toe te werken.

 

Nu uitkijken naar de prestaties van Pynaert Bente en Taelemans Tine die op 28 september 2019 voor de Belgische kampioenschappen te Nijvel geselecteerd zijn om bij de miniemen dames op de 1000m de kleuren van AC Opwijk te verdedigen.

 

AC Opwijk is trots op haar atleten die elke week het beste van zichzelf geven.