Kampioenschap van Vlaanderen indoor kadetten en scholieren

Na een mooi provinciaal kampioenschap indoor besloten Stien en Aude zich in te schrijven voor de Vlaamse kampioenschappen en wat een zeer mooie resultaten.

 

Bieseman Stien behaalde bij de kadetten een onverhoopte 5e plaats op de 800m in een tijd van 2’26”27, heel wat sneller dan haar tijd van 2’34”74 op de provinciale kampioenschappen waarmee zij goud behaalde.

 

Het sprookje van Vandenputte Aude blijft duren. Na een lange afwezigheid wegens gezondheidsproblemen had Aude op de provinciale kampioenschappen indoor opnieuw kennis gemaakt met competitielopen. Zij liep daar de 400m bij de scholieren in een tijd van 1’06”28. Op de Vlaamse kampioenschappen bracht zij deze tijd naar 1’04”46 waarmee zij knap 6e eindigde. 

Zij heeft de smaak te pakken en heeft zich meteen ingeschreven voor de Vlaamse kampioenschappen alle categoriëen van volgende week.

 

Duimen maar.

 

Een dikke proficiat aan iedereen.