OpKoRun Flandrien editie

Op vrijdag 3 september om 5u30 vertrekken 7 atleten van AC Opwijk (Wim Van Dijck, Jos Vandeputte, Arnout Biesemans, Bart Verhaevert, Nico Bogemans, Philip Van Lierde en Roel Ringoot) aan het station van Opwijk voor een tocht van 180 km richting Koksijde voor de OpKoRun.

 

Om het nog uitdagender te maken, maken ze een omweg langs de Vlaamse Ardennen om er de, uit de Ronde van Vlaanderen gekende hellingen, Koppenberg, Paterberg en Oude Kwaremont bij te nemen. Ze hanteren het principe van de gekende Roparun tussen Rotterdam en Parijs waar er telkens één iemand blijft lopen en de rest van de groep mee fietst. Er kan zoveel gewisseld worden van loper als gewenst.

 

Het doel is dat ze rond 20u00 's avonds aankomen in Koksijde. Tijdens de Coronaperiode was het niet altijd mogelijk om samen te trainen, maar deze uitdaging werkte toch als motiverende factor om die loopschoenen toch eens extra aan te doen.

 

Veel succes mannen.

Reactie schrijven

Commentaren: 0